Tunnetko vanhat soittajat?

yon-savel

Orkesteri Yön Sävel Rautajärveltä. Vasemmalta orkesterin johtaja ? Vänttinen, Tyyne Pentti, Liisa Tuppijärvi, Viljo ?, Toini Pentti, ?. Osaatko täydentää nimet ja koska orkesteri toimi? Kuva on Luopioisten historian 1868–2006 aineistopankista osoitteesta aineistopankki.wordpress.com. Aineistopankissa voi seurata historian kirjoittamisen edistymistä ja siihen kertynyttä aineistoa. Kuvissa esiintyvistä henkilöistä ja paikoista voi toimittaa tietoa Tomi Riihirannalle (tomi.riihiranta@gmail.com) tai Kari Laineelle (klaine22@gmail.com).

Yksi kommentti

  1. Tommi Liljedahl

    Yön Sävel -orkesterin kuva: vasemmalta Jukka Vänttinen, Tyyne Pentti, Liisa Tuppijärvi, Viljo Ruoho, Toini Vänttinen. Mies oikealla on edelleen tuntematon. Kiitokset tunnistajille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?