C-pojat avasivat paikallispelivoitolla

Pälkäneen 12–13-vuotiaat koripallopojat aloittivat C-poikien kakkosdivisioonakauden kotiottelulla Tampereen Pyrintöä vastaan. Lisälatausta Pirkanmaan derbyyn toi se, että Pyrinnön penkin päässä istui entinen Luja-pelaaja ja -valmentaja Otto Juutinen.

Kotijoukkue sai jalkeille kaikki 11 pelaajaa Oskari Ketolaa lukuun ottamatta. Syksyn turnauksessa kätensä loukannut Ketola kantaa kipsiä vielä viikon ajan.

Luja-Lukko avasi ottelun yllättävän räväkästi ja hetkessä kotijoukkueen repäisi kuuden pisteen kaulan. Tämän jälkeen kentällä oli oikeastaan vain yksi joukkue, kun Luja-Lukko rallatteli 25–2 jaksovoittoon.

Toisella kymmenminuuttisella jalkaa nostettiin hiukan kaasulta ja Pyrintö onnistui voittamaan jakson kolmella pisteellä.

Puoliajan jälkeen Luja-Lukon puolustus aktivoitiin omalle tasolle ja jälki oli sen mukaista: 21–4 jaksovoitto. Viimeisellä neljänneksellä vierasjoukkue onnistui kolme kertaa kolmosen takaa, kun Luja-Lukko puolusti skriinit passiivisesti. Tämä ei silti himmentänyt illan esitystä. Luja-Lukon voitto kirjattiin 65–37.

Kymmenen Luja-Lukko -pelaajaa onnistui kirjaamaan itsensä pistetilastoihin. Tähtiraati palkitsi ottelun onnistujana Topi Rönnin, joka aiheutti nopeudellaan jatkuvasti hämmennystä vastustajan puolustukselle. Hän oli myös kotijoukkueen tehokkain 22 pisteellään.

Aleksi Räväsmäki heitti 14 pistettä, Niko Pajula 8, Justus Lehtola ja Rauli Aho 6, Valtteri Raatikainen, Atte Rautava, Olli Piekkari ja Mikko Laine 2 pistettä sekä Miika Uotila 1 pisteen.

Valmennuksen pisteet menevät Nikolle, Justukselle ja Valtterille jotka puolustivat hyvin Pyrinnön takamiehiä ja hankkivat näin riistoja omalle joukkueelle. Seuraavaksi C-pojat kohtaavat Tampereen NMKY:n yhteiskoululla tiistaina 4.10. kello 18.

 

 

Tähtipelaajat

3 Topi Rönni

2 Justus Lehtola

1 Rauli Aho

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?