Ammattiopiston uudistalo sai hyväksynnän

Tampereen kaupungin osaamis- ja elinkeinolautakunta on hyväksynyt jatkosuunnittelun pohjaksi hankesuunnitelman, joka on laadittu Kangasalle kaavaillusta Tampereen seudun ammattiopiston uudisrakennuksesta.

Lautakunnan mukaan jatkosuunnittelussa on kuitenkin pyrittävä hankkeen yli 17 miljoonan euron kustannusarvion alentamiseen vuotuisten tilakustannusten pienentämiseksi. Hankesuunnitelman kustannusarvio nousi aiempaan tarveselvitykseen verrattuna vajaalla miljoonalla eurolla pitkälti arvioidun rakentamiskustannusten kasvun vuoksi.

Rakennustöiden Pikkolassa on arvioitu voivan alkaa jo ensi keväänä, jolloin uudisrakennus valmistuisi kesällä 2018. Tavoitteena on ollut, että vuonna 2025 toimipisteessä opiskelisi noin 600 opiskelijaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?