Ammuskelusta viiden vuoden tuomio

Pälkäneläinen Jarmo Niemi sai viiden vuoden vankeustuomion kesäkuun puolivälissä Onkkaalassa tapahtuneesta tapon yrityksestä. 55-vuotias Niemi ampui pistoolilla 25-vuotiasta miestä lähietäisyydeltä rintaan. Uhrin vammat olivat hengenvaaralliset, sillä luoti lävisti keuhkot ja mursi kylkiluun.

Uhri saapui kolmen 25–26-vuotiaan kaverinsa kanssa illalla puoli yhdentoista aikaan Niemen kotiovelle selvittelemään varkaustapausta. Samaan tapaukseen liittyvää riitaa puitiin aiemmin päivällä kaksin. Silloin yksi miehistä ruiskutti Niemeä kaasusumuttimella. Hän sai sakkotuomion luvattomasta kaasusumuttimesta.

Lue myös:

Mitä Pälkäneellä tapahtui kesäkuisena lauantai-iltana?

Kommentit (3)

  1. Nimetön

    Joo puol yhdentoista aikaan tullaankin rauhanomaisesti jengillä selvittelemään asiaa. Kyllä haiskahtaa tää juttu pahasti. Tuntuu,että Niemi on väkisin saatava tuomittua. Kyllä nää pojat pitäisi panna vastuuseen. Kenenköhän kotiin seuraajaksi hyökkäävät?

  2. Nimetön

    Käydään ensin varkaissa ja sen jälkeen tullaan yöllä rautaputkien kanssa selvittelemään
    asiaa.
    5 vuoden tuomio Niemelle kun puolusti itseään neljää huumehörhöä vastaan.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?