Tapahtumien lauantai: Kangasalan Pirtillä on tarjoilla huvia lapsille, lapsenmieliselle ja aikuisillekin

Taikuutta ja omaa taiturointia

Syksyinen lauantai 8. lokakuuta on Kangasalan Pirtillä todellinen tapahtumapäivä. Kello 14 alkaa kaikille lapsille ja lapsenmielisille sopiva Sirkusaiheinen Show, jossa esiintyvät taikuri Mika Väkeväinen ja Hanuri-Pelle.

Illalla kello 18 lava on puolestaan avoin kaikille soittotaitoisille. Open Stage -tapahtumaan jokainen voi tulla esiintymään oman soittimensa kanssa. Tilaisuuden juontaa harmonikkataituri Olavi Niemi. Illan tilaisuuteen pääsy on vapaa ja väliajalla on mahdollisuus nauttia kahvit.

Molemmat tapahtumat järjestää Kangasalan Nuorisoseura ry.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?