Kuplafutista nuorille yön selässä

Yläkouluikäisille tarkoitettu yötapahtuma piristää syyslomaa maanantain ja tiistain välisenä yönä 17.–18. lokakuuta Pitkäjärven koululla. Ohjelmassa on 7.–9.-luokkalaisille suunnattu kuplafutis-turnaus, jota pelataan viiden hengen joukkueissa kello 22.30 alkaen. Turnaukseen toivotaan joko yksittäisiä tai koko joukkueen ennakkoilmoittautumisia sähköpostitse osoitteeseen nuvakangasala@gmail.com tai Kangasalan nuorisovaltuuston Facebook-sivujen kautta. Turnauksen järjestäminen edellyttää, että mukaan saadaan ainakin kahdeksan joukkuetta.

Paikalla on kioski, ja luvassa on myös Playstation-turnaus.

Päihteettömään ja ilmaiseen iltaan ja yöhön ovat tervetulleita 7.–9.-luokkalaisten lisäksi myös alle 18-vuotiaat nuoret. Jo kello 20 alkavan tapahtuman järjestävät nuorisovaltuusto ja kunnan vapaa-aikapalvelut.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?