Ei vielä kauppoja, totesi kunnanhallitus

Pälkäneen kunnanhallitus päätti hylätä saamansa ostotarjoukset Pukkivuoren ryhmäperhepäiväkodin kiinteistöstä ja Oravanpesä-nimisestä, Valtiokonttorin päätöksellä kuolinpesästä kunnalle päätyneestä kiinteistöstä.

Molemmissa tapauksissa kunnanhallitus katsoi saadun tarjouksen jäävän liian alhaiseksi myyntihintaan nähden.

Kaupan olevien kunnan kiinteistöjen määrä kasvoi samassa hallituksen kokouksessa kahdella, kun kunnanhallitus päätti asettaa myyntiin kaksi kunnan omistamaa asunto-osaketta. Ensimmäinen myytävä kohde on Pälkäneentiellä sijaitseva kerrostalokolmio ja toinen Retkitiellä sijaitseva rivitaloyksiö. Osakkeet myydään tarjouskilpailulla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?