Kalle Äijälä palkittiin parhaana yleisurheilijana

Palkitut yhteiskuvassa. Kuva: Marja-Liisa Suomalainen.

Palkitut yhteiskuvassa. Kuva: Marja-Liisa Suomalainen.

Kauden päättäjäisissä palkittiin urheilijoiden lisäksi myös tärkeitä taustajoukkoja. Mari Kanerva kukittaa Mirva Nikkasen. Kuva: Marja-Liisa Suomalainen.

Kauden päättäjäisissä palkittiin urheilijoiden lisäksi myös tärkeitä taustajoukkoja. Mari Kanerva kukittaa Mirva Nikkasen. Kuva: Marja-Liisa Suomalainen.

Ilona Sivenius palkittiin kauden tulokkaana. Marja-Liisa Suomalainen.

Ilona Sivenius palkittiin kauden tulokkaana. Marja-Liisa Suomalainen.

Pälkäneen yleisurheilukauden päättäjäisiä vietettiin lokakuun alussa Vilpolassa. Parhaan urheilijan palkinnon sai piirinmestaruuksia kymmenvuotiaiden poikien heittolajeista napsinut Kalle Äijälä.

Äijälän lisäksi palkittiin piirinmestaruusmitaleille kauden aikana yltäneet Mikko Laine, Siina Kanerva, Ilari Hurskainen ja Viivi Taipale. Pistesijoja saalistivat Venla Hast, Anna-Sofia Koivisto, Aada-Maria Koivisto, Arttu Haimi, Joona Taipale, Katja Linnainmaa, Seela Kanerva ja Topi Mattila.

Sisulisätyttönä palkittiin Viivi Taipale, sisulisäpoikana Mikko Laine ja kestävyysjuoksijana Ilari Hurskainen. Kauden tulokas oli Ilona Sivenius.

Luja-Lukon lisäksi yleisurheilijoita palkitsi myös kunnan liikuntatoimi, joka on mukana perinteisten viikkokisojen järjestämisessä. Ahkerin kisaaja oli yhdeksänvuotiaiden tyttöjen sarjassa kisaava Anni Haimi, joka oli mukana kesän kaikissa 13 viikkokisassa. Yhtä vaille kaikissa kisoissa olivat mukana Emma Syrjänen (T7), Ilona Sivenius (T9), Seela Kanerva (T11), Joona Taipale (P11), Viivi Taipale (T13) ja Venla Hast (T13).

Paras yleisurheilija Kalle Äijälä (oikealla), vuoden sisulisätyttö Viivi Taipale, kauden kestävyysjuoksija Ilari Hurskainen ja vuoden tulokas Ilona Sivenius saivat komeat pokaalit. Kuva: Marja-Liisa Suomalainen.

Paras yleisurheilija Kalle Äijälä (oikealla), vuoden sisulisätyttö Viivi Taipale, kauden kestävyysjuoksija Ilari Hurskainen ja vuoden tulokas Ilona Sivenius saivat komeat pokaalit. Kuva: Marja-Liisa Suomalainen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?