Kunnallistiedot: Perjantaina 22. lokakuuta 1976

Äänenvahvistimet asennettu Pälkäneen kirkkoon

Pitkään vireillä ollut äänenvahvistimien hankkiminen Pälkäneen kirkkoon on toteutettu kuluneella viikolla. Eräiden tarvikeosien hankkiminen ulkomailta on viivästyttänyt asennustöitä, jotka alunperin oli tarkoitus suorittaa jo keskikesän tuntumassa. Helsinkiläinen alan erikoisliike suoritti asennukset alkuviikosta ja ne luovutettiin seurakunnalle keskiviikkona.

Sopimuksen mukaisesti asennettiin mikrofonit sekä alttarille että saarnatuoliin. Myös heikkokuuloisia varten on asennettu erityislaitteet siten, että he omilla kuulolaitteillaan eri puolilla kirkkoa saavat vahvistetun äänen omiin kuulolaitteisiinsa. Kirkon ovipieleen hankitaan lisäksi kuulolaitteet, joita voi lainata kirkkoon sisälle mentäessä ja palauttaa takaisin samaan paikkaan jumalanpalveluksesta poistuessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?