Yrittäjäjuhla: Kuhmalahden Suojalla palkittiin seutukunnan Vuoden Yrittäjät

Vuoden Yrittäjä -juhla kokosi yhteen ahkeria yrittäjiä

Vuoden Yrittäjäjuhlassa palkitut yrittäjät: Kuhmalahden Vuoden Yrittäjä Pia Rauhalahti, Luopioisten Vuoden Yrittäjät Riitta ja Aaro Turunen, Pälkäneen Vuoden Yrittäjä Simo Laakso sekä Pälkäneen Vuoden Nuori Yrittäjä Aku Kalliola.

Vuoden Yrittäjäjuhlassa palkitut yrittäjät: Kuhmalahden Vuoden Yrittäjä Pia Rauhalahti, Luopioisten Vuoden Yrittäjät Riitta ja Aaro Turunen, Pälkäneen Vuoden Yrittäjä Simo Laakso sekä Pälkäneen Vuoden Nuori Yrittäjä Aku Kalliola.

Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Jari Haapaniemi kiinnittää pinssiä Luopioisten Vuoden Yrittäjä -palkinnon saaneelle Aaro Turuselle.

Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Jari Haapaniemi kiinnittää pinssiä Luopioisten Vuoden Yrittäjä -palkinnon saaneelle Aaro Turuselle.

Pälkäneen, Luopioisten ja Kuhmalahden Yrittäjien yhteistä suurta juhlailtaa vietettiin tänä vuonna Kuhmalahdella. Illan päätapahtumana palkittiin kunkin yhdistyksen Vuoden Yrittäjä 2016.

Pälkäneen Vuoden yrittäjäksi valittiin Suttisen Marjatilan isäntäpari Simo Laakso ja Erja Rissanen. Heistä Laakso vastaanotti palkinnon, sillä Rissanen vietti parhaillaan ansaittua lomaa pariskunnan tyttärien kanssa Pariisissa.

Pälkäneen Yrittäjien puheenjohtaja Satu Ukkonen kiitteli palkintopuheessaan yritystä erityisesti pitkäjänteisestä urasta marja- ja vihannesviljelyn kehittämisessä, rohkeudesta pitää omasta tyylistään kiinni sekä aktiivisesta yhteistyöstä muiden Makukylän yrittäjien kanssa.

Pälkäneen Yrittäjien kunniakirjan, Vuoden Yrittäjä -patsaan sekä ja kukat jakoivat Ukkonen sekä kunnan elinkeinoasiamies Jaana Koivisto-Virtanen. Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Jari Haapaniemi kiinnitti kaikkien palkittujen rintaan Suomen Yrittäjien pinssin.

 

Navetassa tuotetaan hyvinvointia

Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Jari Haapaniemi korosti juhlapuheessaan yrittäjyyden merkitystä Suomelle.

Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Jari Haapaniemi korosti juhlapuheessaan yrittäjyyden merkitystä Suomelle.

Luopioisista palkinnon saivat tänä vuonna yrittäjäpariskunta Riitta ja Aaro Turunen. Heidän yrityksensä ovat Parturi-kampaamo Hiuskukkia sekä Oy Wicanda Ltd. Jälkimmäinen yritys tunnetaan parhaiten Suomen Kiinteistö- ja kantojyrsinpalvelusta.

Luopioisten Yrittäjien puheenjohtaja Erkki Toivari kehui Luopioisiin 2000-luvun alkupuolella muuttanutta yrittäjäpariskuntaa aktiivisuudesta ja näkyvyydestä Luopioisissa.

Kuhmalahdelta Vuoden Yrittäjä -palkinnon sai kehonhallintaan erikoistunut fysioterapeutti ja Method Putkiosto -ohjaaja Pia Rauhalahti.

Kuhmalahden Yrittäjien puheenjohtaja Petri Täyrönen kiitteli palkintopuheessaan Rauhalahtea yrittäjähenkisyydestä ja rohkeudesta löytää maaseudulla uusi suunta yrittäjyydelle maitotilan tuotannon lopettamisen jälkeen. Rauhalahden yrityksen tilat on tehty tyylikkäästi vanhan navetan tiloihin. Palkinnon jakoivat Täyrönen ja Kangasalan kunnan elinkeinoasiamies Irene Suhonen.

Pälkäneen Yrittäjät palkitsivat tilaisuudessa viime vuoden tapaan myös vuoden nuoren yrittäjän. Palkinnon sai kiinteistöjen huolto- ja hoitopalveluja tuottava Aku Kalliola.

 

Työntekijät voimavara, eivätkä vastustaja

Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Jari Haapaniemi kiinnittää pinssiä Pälkäneen Vuoden Yrittäjä -palkinnon saaneelle Simo Laaksolle.

Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Jari Haapaniemi kiinnittää pinssiä Pälkäneen Vuoden Yrittäjä -palkinnon saaneelle Simo Laaksolle.

Palkintopuheiden lisäksi juhlassa kuultiin yhteistyökumppaneiden edustajan, Elisan Maria Sorsan sekä Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtaja Jari Haapaniemen puheet.

Sorsa nosti puheessaan esille sen, miten pk-yrityksiin syntyi viime vuonna 100 000 nettotyöpaikkaa, kun luku suuryritysten osalta on vain 7000. Yritysten arvostus on Sorsan mukaan viime aikoina noussut.

Haapaniemi korosti puheessaan yrittäjäjärjestön yhteisen edunvalvonnan merkitystä. Järjestön yhtenä tavoitteena on saada pk-yritykset keskiöön kuntien hankinnoissa.

Haapaniemi toi esiin myös työmarkkinajärjestöjen aseman suhteessa pk-yrittäjiin. Hän korosti, että yrittäjille työntekijät ovat voimavara eivätkä vastustaja.

Vuoden Yrittäjäjuhlassa palkitut yrittäjät: Kuhmalahden Vuoden Yrittäjä Pia Rauhalahti, Luopioisten Vuoden Yrittäjät Riitta ja Aaro Turunen, Pälkäneen Vuoden Yrittäjä Simo Laakso sekä Pälkäneen Vuoden Nuori Yrittäjä Aku Kalliola.

Vuoden Yrittäjäjuhlassa palkitut yrittäjät: Kuhmalahden Vuoden Yrittäjä Pia Rauhalahti, Luopioisten Vuoden Yrittäjät Riitta ja Aaro Turunen, Pälkäneen Vuoden Yrittäjä Simo Laakso sekä Pälkäneen Vuoden Nuori Yrittäjä Aku Kalliola.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?