Kausikortteja myydään keväästä alkaen

Laskettelukausi ei ole kunnolla päättynyt, kun aktiiviharrastajat jo alkavat orientoitua uuteen. Välineiden uusimisen ja huoltamisen lomassa hankitaan kausikortit seuraavaksi talveksi, sillä sekä välineet että liput saa keväällä tarjoushintaan.

Hiihtokeskukset palkitsevat uskolliset asiakkaat reiluilla alennuksilla. Sappeen ensimmäinen ja edullisin kausikorttitarjous päättyy jo toukokuussa. Kausikortteja myydään silloin paljon, sillä harrastajat tietävät, että kauden lähestyessä hinta nousee portaittain.

– Kausikorttikauppa keskittyy toukokuulle ja elokuulle, jolloin edullisempi tarjousjakso päättyy, Sappeen rinnetoiminnanjohtaja Kosti Puurunen sanoo.

Viimeinen loppukiri ennen kauden starttia on käynnissä parhaillaan. Pakkaset ja lumen tulo herättelevät lippukauppaan, kun viimeinen tarjous on vielä voimassa.

Edullisimpaan aikaan ostettu kausikortti on maksanut itsensä takaisin, kun on käynyt rinteissä kymmenkunta kertaa. Lisäksi kausikorttilaisille tarjotaan erityisetuja: kaveritorstaisin ystäväkin pääsee edullisesti rinteeseen.

Kausikortteja myydään Pirkanmaan alueen lisäksi paljon pääkaupunkiseudulle ja länsirannikolle. Näiltä seuduilta tulee paljon karavaanareita, joilla on Sappeessa oma vaunu talvisena tukikohtana.

Kausikorttilaisten lisäksi muillekin Sappeen kävijöille tarjotaan etuja, tarjouksia ja arvontoja mySappee -etuklubin kautta. Sen tarjoukset tulevat sähköpostiin tai suoraan kännykkään, joten nopeimmillaan niihin ehtii tarttua vaikka kesken laskettelupäivän.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?