Petri Laaksonen tulee kirkkoon

Todennäköisesti Antti Tuiskun uusi nousukiito olisi jäänyt näkemättä ja Vicky Rostin Belgian-matka Euroviisuihin tekemättä ilman Petri Laaksosta. Sata salamaa -hitin lisäksi Laaksosen kynästä on pitkän uran varrella lähtenyt iso määrä muitakin lauluja, joita kuullaan isänpäivän merkeissä pidettävässä perhekonsertissa Kangasalan kirkossa lauantaina 12. marraskuuta.

Konsertin järjestää LC Kangasala Kuussalo, joka ohjaa tuoton paikallisten nuorten hyväksi. Puolet saadusta lipputulosta käytetään Suomen Lions-klubien järjestämään Punainen sulka -keräykseen, jolla pyritään ehkäisemään nuorten syrjäytymistä ja tukemaan päihteettömyyttä.

Maksullisia ohjelmia on ennakkomyynnissä Kahvila Onnenkengässä Pälkäneellä ja Kangasalan keskustassa Kellosepänliike Korpolassa, Kangasalan Kemikaliossa, Nyssäkässä ja Evitassa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>