Sata tarinaa Kukkian rantamilta ja kauempaakin

Kulttuuriyhdistys Mikkolan Navetta ry ja Sydän-Hämeen Sukututkijat ry järjestävät ensi vuonna sarjan tarinatapahtumia 100-vuotiaan Suomen hengessä. Marraskuun alussa harjoitellaan, kun keskiviikkoiltana 9.11. kello 18 kokoonnutaan Navetalle tarinoimaan ja muistelemaan. Kaikki ovat tervetulleita kuuntelemaan tai juttelemaan.

Tavoitteena on kerätä talteen hyviä tarinoita mielenkiintoisista ihmisistä, merkillisistä sattumuksista, erikoisista paikoista ja muista sellaisista. Sukututkijoita tarina-aineisto kiinnostaa erityisesti tekeillä olevan Luopioisten historian tiimoilta, ja muille tarinat ovat oivallista kotiseutuperinnettä ja hyvää viihdettä. Kertojien suostumuksella tarinat nauhoitetaan.

Tilaisuuksiin voidaan myös kutsua etukäteen hyviksi tarinankertojiksi tiedettyjä henkilöitä. Niissä voidaan myös esitellä vanhoja valokuvia. Tilaisuuksissa on puffetti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?