Minityttöjen kausi alkoi myöhässä

Heta Östring palkittiin voittoisan Pirkkala-pelin tsempparina.

Heta Östring palkittiin voittoisan Pirkkala-pelin tsempparina.

Pälkäneen minityttöjen ykkösdivisioonapelit alkoivat vasta lokakuun lopussa, kun yhteiskoulun rikkoutunut koriteline siirsi ensimmäisen kotiturnauksen joulukuun alun otteluruuhkaan. Kymmenvuotiaiden koripallotyttöjen sarjakausi käynnistyi Forssassa, jossa Pirkkalan Viri kaatui hienolla esityksellä. Tuoreemmilla jaloilla otteluun päässyt kotijoukkue Forssan Alku oli kuitenkin Luja-Lukkoa vahvempi.

PirVi-pelissä pälkäneläistytöt esittivät todella mallikasta joukkuepelaamista, jossa pallo liikkui ja kenttätasapaino säilyi hienosti. Hyvien syöttöyhdistelmien päätteeksi Luja-Lukon pelaajat pääsivät nostamaan pisteitä rauhassa korin alta. Ero kasvoi tasaisesti, ja lopulta Luja-Lukon voitto kirjattiin 14 pisteen turvin. Ottelun tsempparina palkittiin Heta Östring.

Toinen ottelu oli pienen tauon jälkeen huilannutta kotijoukkuetta vastaan. Tauon aikana tapahtui jotain mystistä ja pelaaminen oli alusta asti tahmeaa.

FoA määräsi ottelun tahdin. Pälkäneläiset olivat puolustuksessa vikkelien forssalaisten kanssa koko ajan hiukan myöhässä. Ensimmäisessä pelissä toiminut heittopeli ei nyt tuottanut samanlaista tulosta. Laajalla rintamalla onnistunut Forssa vei ottelun 22 pisteen turvin. Vieraiden tsempparina palkittiin Saga Pajula.

Saga Pajula oli Forssa-ottelun tsemppari.

Saga Pajula oli Forssa-ottelun tsemppari.

Minitytöt 06, 1. divisioona

PäLuLu – Pirkkalan Viri 54–40

Tähtipelaajat:

3 Sini Hirvonen

2 Sanni Ketola

1 Venla Metsomäki

 

PäLuLu – Forssan Alku 38–60

Tähtipelaajat:

3 Milla Kähäri

2 Heta Östring

1 Saga Pajula

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?