Hyvät naiset ja herrat päätti Honkalan keikkasyksyn

Hyvät naiset ja herrat eli Ari Järvinen (vasemmalla), Petri Tuomioja, Arto Karppinen, Noora Rosberg, Minna Liljedahl ja Pauliina Jaakkola esiintyi sunnuntaina Honkalassa.

Hyvät naiset ja herrat eli Ari Järvinen (vasemmalla), Petri Tuomioja, Arto Karppinen, Noora Rosberg, Minna Liljedahl ja Pauliina Jaakkola esiintyi sunnuntaina Honkalassa.

Aitoon VPK pyrkii siihen, ettei Honkala vaivu talviuneen Kirkastusjuhlien jälkeen. Takavuosina juhlatalossa järjestettiin pistokeikkoja, mutta tänä syksynä se kalustettiin pariin kertaan konserttisaliksi.

Kotikylän konserttien tähtinä toimivat paikalliset artistit. Syksyllä kuultiin Hectorin helmiä Päivi Kososen, Hannu Salmisen, Pasi Revon ja Jussi Horellin tulkitsemana. Sunnuntaina Hyvät naiset ja herrat juhlisti isänpäivää Honkalassa.

Pälkäneläisen a cappella -ryhmän keikkojen huipentujaksi on vakiintunut ihokarvoja nostattavan hieno versio Snow Patrolin Chasing Cars -kappaleesta. Sunnuntaina kuusikko palasi vielä senkin jälkeen lavalle ja esitti monen kuulijan kaipaamaa suomenkielistä musiikkia. Encorena kuultiin Tuomari Nurmion Lemmenloruja -käännös Frank Sinatran tunnetuksi tekemästä Something stupid -kappaleesta.

Hyvät naiset ja herrat -konsertti päätti Honkalan keikkasyksyn, sillä salissa alkaa vuodenvaihteen jälkeen remontti, jossa kohennetaan akustiikkaa ja uusitaan värimaailmaa, jotta sali olisi helpommin somistettavissa ja sisustettavissa erilaisiin juhliin. Samalla pyritään myös löytämään jakoratkaisu, jolla iso areena voitaisiin pilkkoa pienemmiksi ja tunnelmallisemmiksi tiloiksi.

Hyvät naiset ja herrat eli Ari Järvinen (vasemmalla), Petri Tuomioja, Arto Karppinen, Noora Rosberg, Minna Liljedahl ja Pauliina Jaakkola esiintyi sunnuntaina Honkalassa.

Hyvät naiset ja herrat eli Ari Järvinen (vasemmalla), Petri Tuomioja, Arto Karppinen, Noora Rosberg, Minna Liljedahl ja Pauliina Jaakkola esiintyi sunnuntaina Honkalassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?