Kunnan vuokra-asuntojen isännöitsijä vaihtuu

Pälkäneen vuokra-asuntojen isännöitsijä vaihtuu. Tehtävän ottaa vuodenvaihteesta alkaen hoitaakseen kilpailutuksen voittanut Ovenia Isännöinti Oy.

Pälkäneen vuokra-asunnot omistaa Pälkäneen asuntotuotanto Oy. Sen lisäksi Ovenia isännöi palvelukoti Kanervaa sekä 24 kunnan vuokrahuoneistoa.

Kunnan kokonaan omistama Pälkäneen asuntotuotanto Oy maksaa isännöinnistä 6285 euroa kuukaudessa. Kunnan omistamien erillisten vuokrahuoneistojen ja palvelutalon osalta hinta on 575 euroa kuukaudessa. Palveluun sisältyy muun muassa huoneistojen vuokraus, kirjanpito, huoneistojen kunnon ylläpito ja vuokrien tilitys.

Kunnanvaltuustossa vaadittiin vuosi sitten selvitystä siitä, miksi vuokra-asuntojen käyttöaste on ollut alhainen samalla, kun asuntoja ei ole ollut tarjolla. Vuokralaiset ovat olleet muutenkin tyytymättömiä nykyiseen isännöitsijään. Ovenia Isännöinnin kanssa tehty uusi sopimus sisältää muun muassa kolmena työpäivänä viikossa Pälkäneellä tarjottavaa asiakaspalvelua sekä aiempaa enemmän huoneistojen markkinointia ja teknistä isännöintiä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?