Kunnalistiedot: Perjantaina 19. marraskuuta 1976

Pirkanmaan maatalousnäyttely kesällä Kangasalla

Pirkanmaan maatalousnäyttely järjestetään ensi kesänä Kangasalla. Maatalouskeskuksen käytössä on Kangasalan kirkonkylän keskustan tuntumassa noin 40 hehtaarin peltoala näyttely- ja työnäytöskentäksi. Pikkolan koululta on varattu 1500 neliömetriä näyttelytarkoituksiin halli- ym. sisätiloja.

Näyttelyssä tulee yhä voimakkaammin korostumaan sen käytännöllis-neuvonnallinen linja, johon uutena erityispiirteenä liittyy toimivuus. Näyttelyn päätoimikunnan torstaina 11.11. tekemä päätös siitä, että näyttelyn yhteydessä järjestettävissä eri tilaisuuksissa Pirkanmaan omat kyvyt vastaavat ohjelmasuorituksista on omiaan tekemään näyttelystä myös uudella tavalla kokoavan maakuntahenkisen tilaisuuden, kertoo Pirkanmaan maatalouskeskuksen johtaja Matti Myllylä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?