Kunta vuokraa Nuijan syksyksi ja kevääksi

Keltainen Talo ja kunta vuorottelevat Nuijantalon vuokralaisina myös vuosina 2017 ja 2018. Kesällä ja joulun alla perinteikkäässä juhlatalossa toimii Keltainen Talo. Tammi–huhtikuussa ja syys–lokakuussa talo palvelee kunnan tapahtuma- ja kokoontumistilana. Lisäksi Nuijaa vuokrataan ympäri vuoden juhlakäyttöön.

Nuijantalon omistaa Nuijantalosäätiö, jonka osakkaita ovat kunta, MTK ja Luja-Lukko. Kunta vuokrasi talon säätiöltä tänä vuonna kuudeksi kuukaudeksi, koska Keltainen Talo tarvitsee tiloja vain kesän ja joulun sesonkiaikoina. Tammi–helmikuussa käyttö jäi vähälle, mutta sen jälkeen tilaisuuksia on ollut enemmän. Käyttö aktivoitui, kun tieto Nuijan käyttömahdollisuudesta levisi ja vuokraus annettiin Kostiakeskuksen hoitoon. Nuijaa käyttävät kunnan omat toimijat, Valkeakoski-opisto, paikalliset yhdistykset sekä viikonloppuisin yksityiset ihmiset.

Kunta vuokraa Nuijaa ensi vuonna entisin ehdoin. Kuuden kuukauden vuokra on 10 000 euroa. Osa summasta säästyy, kun kunnan ei tarvitse maksaa säätiölle vuokraa yksittäisistä tilaisuuksista.

Kunta vuokraa Nuijan kevääksi ja syksyksi.  Heli Rapatin Keltainen talo avasi syystauon jälkeen marraskuun alussa. Joulukauden jälkeen kahvila ja myymälä sulkevat kevääksi.

Kunta vuokraa Nuijan kevääksi ja syksyksi.
Heli Rapatin Keltainen talo avasi syystauon jälkeen marraskuun alussa. Joulukauden jälkeen kahvila ja myymälä sulkevat kevääksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?