Pyrintö kaatui, Nokia vahvempi

Viola Raatikainen upotti 14 pistettä Pyrinnön koriin.

Viola Raatikainen upotti 14 pistettä Pyrinnön koriin.

Milla Kähäri kuului tehotyttöihin sekä Pyrintöä että Nokiaa vastaan.

Milla Kähäri kuului tehotyttöihin sekä Pyrintöä että Nokiaa vastaan.

Pälkäneen kymmenvuotiailla koripallotytöillä on mahdollisuus kohennella asemiaan nuorempien minityttöjen ykkösdivisioonassa, kun Kaarinan Ura ja Uudenkaupungin Korihait vierailevat lauantaina yhteiskoululla. Kotijoukkueen ottelut alkavat kello 12 ja 17.30.

Luja-Lukko on seitsemän joukkueen sarjassa neljäntenä. Juoni syksyn molemmissa turnauksissa on ollut samanlainen: voitto avauspelistä, mutta tappio päivän toisesta koitoksesta.

Viimeiset sarjapisteensä Luja-Lukko nappasi Pyrinnöltä. Alku oli pälkäneläisittäin lupaava, sillä Luja-Lukko karkasi nopeasti 6–0 johtoon. Toisella jaksolla muutamista riistoista helppoja koreja saanut Pyrintö tasoitti ottelun.

Hyvätasoinen minityttöottelu huipentui viimeisen neljänneksen jännitysnäytelmään, joka alkoi tasalukemista. Luja-Lukko löysi peliin uuden vaihteen kovalla puolustuksella. Riistoista päästiin nostamaan helppoja koreja ja jaksovoitto palkittiin yhdeksän pisteen voitolla. Ottelun hahmot olivat 14 pistettä tehneet Viola Raatikainen ja Milla Kähäri.

Toiseen otteluun tuli vastaan sarjan ykkösjoukkue BC Nokia. Nokialaisten liikkuva hyökkäyspeli tuotti vapaita heittopaikkoja joka hyökkäyksessä. Pälkäneläisten hyökkäykset sen sijaan puuroutuivat.

Nokia johti puoliajalla jo kymmenellä pisteellä, mutta piristynyt Pälkäne loi hyvällä syöttöpelillä heittopaikkoja ja kavensi eroa neljällä pisteellä. Viimeisellä jaksolla jalka alkoi painaa. Kun BC Nokia lisäsi vauhtia, ero venähti 16 pisteeseen. Luja-Lukon hahmot olivat Sini Hirvonen ja Milla Kähäri kymmenellä pisteellä.

 

Minitytöt, 1. divisioona

Luja-Lukko – Pyrintö 53–44

Luja-Lukko – BC Nokia 37–53

Sini Hirvonen heitti Nokia-ottelussa kymmenen pistettä.

Sini Hirvonen heitti Nokia-ottelussa kymmenen pistettä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?