Eino Grön ja Iiro Rantala tuovat joulun tullessaan

Iiro Rantala ja Eino Grön.

Iiro Rantala ja Eino Grön.

Helsinkiläisessä Musiikkiteatteri Kapsäkissä jo viiden vuoden ajan täysille saleille esitetty Eino Grönin ja Iiro Rantalan Joulukonsertti saapuu kiertueellaan Kangasalle. Kaksikko esittää rakastetuimpia joululauluja Kangasala-talossa kahdessa konsertissa lauantaina 10.12. Konsertit alkavat kello 15 ja kello 19.

Grön ja Rantala esittävät konsertissa kaikki rakastetuimmat joululaulut, kuten Sylvian Joululaulu, Varpunen Jouluaamuna, Joulun Kellot, Tuikkikaa oi Joulun tähtöset, Talven Ihmemaa, Have Yourself a Merry Little Christmas ja Joululaulu (Mel Tormen). Konsertissa kuullaan lisäksi Iiro Rantalan soolopianonumeroita, kuten John Lennonin Happy X-mas.

Esityksessä ovat mukana myös Veera Railio ja Ihmisäänet -kuoro.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?