Nuoret taituroivat opiston joulukonsertissa

Valkeakosken musiikkiopiston Pälkäneen toimipisteen joulukonsertti pidetään tiistaina 13. joulukuuta kello 18 Pälkäneen seurakuntatalon seurakuntasalissa. Konsertissa soittaa pälkäneläisiä lapsia ja nuoria, aina vasta-alkajista opinnoissaan jo pitkälle edenneisiin.

Musiikkiopisto on tarjonnut Pälkäneellä pianonsoiton opetusta jo vuosien ajan, ja konserteissa onkin totuttu kuulemaan runsaasti pianomusiikkia. Tänä syksynä toteutui pitkään toivottu mahdollisuus opiskella Pälkäneellä myös viulunsoittoa, ja konsertissa kuullaankin useamman viulistin musisointia sekä yksin että yhdessä. Lisäksi pääsymaksuttomassa konsertissa kuullaan myös sello-, harmonikka- ja lauluesityksiä.

Ohjelma sisältää monipuolisesti musiikkia eri aikakausilta J.S. Bachista nykysäveltäjiin asti, joululauluja unohtamatta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?