Rantakaavoja kunnanhallituksessa

Pälkäneen kunta käynnistelee Luikalan lounaispuolella olevan Etusaaren kaavoitusta. Tavoitteena on määrittää ranta-asemakaavalla alueelle sopiva rakentamisen määrä, ja suunnittelussa aiotaan selvittää mahdollisuuksia kehittää aluetta matkailu- ja loma-asumiskohteena saaren luonto huomioiden. Ranta-asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtäville asettamisesta päätti Pälkäneen kunnanhallitus edellisessä kokouksessaan.

Lisäksi kunnanhallitus on päättänyt asettaa nähtäville Kalliomäen ranta-asemakaavaehdotuksen. Kaava täydentää Sappeen loma-asutusta Iso Arajärven rantamilla. Rinteen yläpuolelle osoitetaan kaavassa 21 lomarakennuspaikkaa niin, että ranta-alue jää vapaaksi. Suunnittelualue on noin 5,3 hehtaaria ja rakennusoikeutta kaavassa noin 3800 kerrosalaneliömetriä. Keskimääräinen tonttikoko on noin 1200 neliömetriä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?