Uusi nuorisovaltuusto aloittaa toimintansa

Ryhmäkuvassa viime viikon kokouksessa mukana olleet nuoret.

Kangasalan nuorisovaltuusto ensi vuodeksi on valittu. Mukana on viisi suoraan valittua aiemman nuorisovaltuuston jäsentä: Minttu Saarinen, Eemeli Saarela, Matias Pessi, Lauri Liuko ja Jonna Lehto.

Seuraavalle kaudelle hakemuksilla hakivat Sebastian Blomerus, Oona-Peppi Kerola, Wannipha Khanittharam, Mette Paloniemi, Henri Pitkänen, Daniel Popa, Hanna Välimäki ja Tuomas Ylinen Pitkäjärven koulusta, Eero Haapanen Tredusta, Inari Heinonen, Johanna Koskinen, Kiia Mansikkaviita, Elias Santalahti ja Niko Tammelin Pikkolan koulusta, Valtteri Kinaret ja Minna-Liisa Rautanen lukiosta sekä Juuso Rönkkö Sariolan koulusta.

Vuoden 2017 nuorisovaltuuston kokoonpano on tällä hetkellä yhteensä 22 nuorta. Nuorisovaltuustoon mahtuu kaikkiaan 20 jäsentä ja 10 varajäsentä. Varajäsenpaikkoja on siis jäljellä, jos toimintaan haluaa vielä ilmoittautua mukaan. Mukaan voi ilmoittautua laittamalla hakemuksen http://www.kangasala.fi/harrastukset_ja_vapaa-aika/vapaa-aikapalvelut/nuorisopalvelut/nuorisovaltuusto/hakemus-kangasalan- nuorisovaltuu/.

Tammikuussa uuden kauden alkaessa nuorisovaltuustolle valitaan uusi puheenjohtaja ja muut toimihenkilöt.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?