Joululahjaksi toivotaan lukemista

Moni suomalainen toivoo joululahjaksi jotain mukavaa lukemista. Tablettien, puhelimien ja muun elektroniikan ohella lehdet ja kirjat ovat edelleen toivotuimpien joululahjojen joukossa. Perinteisesti lehtilahjoja annetaan niin lähellä kuin kauempana asuville perheenjäsenille ja sukulaisille. Myös lukemisesta pitävää ystävää voi ilahduttaa jouluna lehtitilauksella.

Jos joululahjahankintoja on vielä tekemättä, lehtitilaus on loistava lahja, jonka voi ostaa netistä vielä jouluaattonakin. Sydän-Hämeen Lehden voi tilata läheiselle joululahjaksi osoitteessa shl.fi/joululahja. Joululahjana annettu lehti kolahtaa saajansa postilaatikkoon vuoden 2017 alusta lähtien. Jouluaattona pakettiin voi laittaa esimerkiksi itse askarrellun lahjakortin tai vaikkapa irtonumeron lehdestä.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?