Kunta myi sadan tonnin talon 90 000 eurolla

Pälkäne myi Aitoon Pukkivuoresta 133-neliöisen omakotitalon 90 000 eurolla. Talossa on kolme makuuhuonetta, iso olohuone ja avokeittiö, muttei saunaa, sillä vuonna 2005 valmistunut rakennus palveli reilun kymmenen vuoden ajan ryhmäperhepäiväkotina. Talo jäi tyhjilleen, kun Aitoon koululle remontoitiin tilat päiväkodille ja esiopetukselle.

Lähdetien varrella sijaitseva talo on yksi Luopioisten kunnan rakennuttamista sadan tonnin taloista. Kunta ryhtyi vuosituhannen alussa houkuttelemaan asukkaita edullisilla omakotitaloilla. Rakentajat Saarikko 22 omakotitaloa, joista yksi muutettiin ryhmikseksi, kun Aitooseen tarvittiin hoitopaikkoja.

Talo myytiin tarjouskilpailun perusteella. Timo Ailio (sd) piti saatua hintaa hyvänä ja jakoi siitä erityiskiitosta kunnanhallitukselle. Talon tasearvo oli 133 000 euroa ja välittäjän hinta-arvio 100 000–130 000 euroa.

Timo Ailio kiitteli, että 90 000 euroa Aitoon omakotitalosta oli hyvä hinta. Välittäjän hinta-arvio oli 100 000–130 000 euroa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?