Vatsaliikkeiden vuosi 2017

Uusi vuosi, uudet liikkeet – Sydän-Hämeen Lehti käynnistää tammikuussa koko vuoden kestävän #Rantarutistus-kuntoilukampanjan, jolla hiotaan kaikille tärkeä keskivartalo juhlakuosiin. Mukaan lähtee myös toimituksen väki, ja mukaan on lisäksi houkuteltu sekä toimitukselle että lukijoille tuttua Vehjemiestä.

Rantarutistus haastaa osallistujat tekemään joka viikko yhtä paljon vatsalihasliikkeitä kuin Sydän-Hämeen Lehdessä on kyseisellä viikolla sivuja. Liikkeet voi suorittaa kerralla, pienissä erissä tai kerraten monena kertana viikossa – kuitenkin ennen seuraavan lehden ilmestymistä.

Joka kuukausi kampanjassa arvotaan liikunnallinen palkinto. Arvontaan voi osallistua lähettämällä meille kuvan tai videon omasta suorituksestaan. Tammikuussa palkintona on 10 kerran kortti uimahalli Kuohuun.

Tiesitkö muuten, että vuonna 2016 Sydän-Hämeen Lehden 52 numeroa pitivät sisällään 2368 sivua..?

Jaksaa, jaksaa! Odotas Kesälehteä…

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?