Mukaan Pälkäneen teatterin näytelmään?

Halukkailla on nyt mahdollisuus osallistua teatterinäytelmän tekemiseen Pälkäneellä. Pälkäneen Teatteri ry on aikuisten ja nuorten harrastajateatteri, joka toimii yhteistyössä Valkeakoski-opiston kanssa. Keväälle 2017 valmistuva Miika Nousiaisen romaaniin perustuva näytelmä Vadelmavenepakolainen on hanke, joka on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa ja osa Pälkäneen kunnan Suomi-100 ohjelmaa. 1. huhtikuuta ensi-iltansa saavan näytelmän ohjaa Anne Helminen.

Kaikilla teatterista kiinnostuneilla on mahdollisuus saada rooli näytelmästä tai ottaa haltuun mielenkiintoinen tehtävä valo-ääni- tai puvustuspuolella. Tulokkaat voivat jäädä pysyvämmänkin mukaan toimintaan tai sitoutua vain kevään 2017 tuotantoon. Teatterilla ollaan kiinnostuneita myös yhteistyöstä tanssi- ja musiikkiryhmien kanssa.

Työryhmään voi ilmoittautua Valkeakoski-opiston kautta (https://opistopalvelut.fi/valkeakoski/) ja lisätietoja kysellä Anne Helmiseltä ahelminen@hotmail.com tai 050 324 1832. Kiinnostuneet voivat tulla myös suoraan Pälkäneen teatterin kevään ensimmäiseen kokoontumiskertaan Pälkäneen yhteiskoulun auditorioon 12. tammikuuta kello 18.30.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?