Vaalipaikat selvillä kevättä varten

Kostian koulu, Salmentaan liikuntahalli, Luopioisten yhdistysnurkka, Aitoon Honkala ja Rautajärven koulu toimivat Pälkäneellä äänestyspaikkoina keväällä pidettävissä kuntavaaleissa. Vaalit järjestetään sunnuntaina 9. huhtikuuta. Ennakkoäänestyspaikkoina olevat pääkirjasto Arkki ja yhdistysnurkka Luopioisissa Mikkolan navetalla ovat avoinna ennakkoäänestysajan jokaisena päivänä. Lisäksi ennakkoäänestykseen on mahdollisuus Harjutuulen ja Kukkiakodon osastoilla sekä Kostiakodilla.

Kangasalla ennakkoon pääsee äänestämään Kuhmalahden kirjastossa, Sariolan kirjastossa, pääkirjastossa ja Lentolan Prismassa.

Varsinaisen vaalipäivän äänestyspaikat ovat Kangasalla yhtä lukuun ottamatta samat kuin viime vaaleissa. Ruutanassa äänestetään seurakuntakodin sijaan nyt Ruutanan koululla. Muut äänestyspaikat ovat Kuhmalahden seurakuntatalo, Sariolan koulu, Havisevan koulu, Huutijärven koulu, Kautialan koulu, Liuksialan koulu, Raikun koulu, Suoraman koulu, Pitkäjärven koulu ja pääkirjasto.

Kevään vaaleissa valitaan valtuustot, joiden toimikausi alkaa kesäkuun alussa ja kestää toukokuun 2021 loppuun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?