Vauvan kanssa museoon -opastukset ja senioripäivät jatkuvat

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään ohjelmatarjonta alkaa Vauvan kanssa museoon -opastuksella keskiviikkona 11. tammikuuta kello 13. Erityisesti pienten lasten vanhemmille tarkoitettu opastus on hidastempoinen, vauvojen tarpeet huomioiva kierros museossa ja talossa. Välillä voi pysähtyä syöttämään lasta tai rupattelemaan toisten lasten vanhempien kanssa.

Myös suositut senioripäivät saavat jatkoa taidemuseossa. Kevään ensimmäisenä senioripäivä pidetään 25. tammikuuta, jolloin seniorit vierailevat museossa alennetulla pääsymaksulla koko päivän ajan. Pääsylipun hintaan sisältyvä opastus Akatemian aamut – Kimmo´s Pub -näyttelyssä alkaa kello 13.

Helmikuussa torstai-iltaisin taidemuseolla piirretään yhdessä Kimmo Pyykön ja hänen entisten oppilaidensa, nykyisten veistäjäkollegoidensa teoksia. Yhdessä Valkeakoski-opiston kanssa toteutettavissa piirustusilloissa ohjaajana toimii taiteilija Marianne Laiti. Museo tarjoaa piirustusvälineet. Erityisesti toivotaan, että iltoihin osallistuisivat lasten vanhemmat tai isovanhemmat yhdessä jo kouluikäisten lasten ja nuorten kanssa. Piirtämisiltoja järjestetään kello 17–19 2.2., 9.2., 16.2. ja 23.2.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?