Mikrotyttöjen kevät käynnistyi voittoisasti

Saga Pajula esitti upeita yksilösuorituksia Pyrintöä vastaan.

Pälkäneen mikrotytöt aloittivat sunnuntaina kevätkauden ylemmässä jatkosarjassa. Kotiturnauksessa kohdattiin Pyrintö Trombit, joka ykkösdivisioonatytöillä vahvistettuna oli syksyllä parempi selvin lukemin. Toinen vastustaja oli yllätyksellinen Forssan Alku.

Peli Pyrintöä vastaan lähti hienosti käyntiin. Saga Pajulan hienot yksilösuoritukset veivät kotijoukkueen nopeasti viiden pisteen johtoon. Tytöt pelasivat johtotilanteessa upeaa, ennakkoluulotonta ja tuloksellista syöttöpeliä.

Ensiesiintymisen pelipaidassa tehnyt Alisa Lehtelä teki vaikutuksen valmentajiin armottomalla taistelutahdollaan. Voitto Pyrinnöstä oli tosiasia lukemin 41–33.

Ennen Forssa-ottelua valmentajat teroittivat, että vastassa on aina nopea ja aggressiivinen vastustaja. Kotijoukkue vaikeutti itse omaa peliä ajamalla sumppuun sekä antamalla huonoja syöttöjä ja turhia pallonmenetyksiä.

Vaikka puolustuspelikin oli hakoteillä, oli tilanne puoliajalla tasan. Ihmeen kaupalla tai Taimi Raivion päättäväisyydellä Pälkäne punnersi voittoon. Tai ehkä Sanni Ketolan kolme virhettä pienessä ajassa oli se todellinen herätys, joka sai kotijoukkueen uskomaan voittoon ja omaan tekemiseensä. Lopputulos kirjattiin Luja-Lukolle 48–30.

 

Pyrintö-ottelun tähtipelaajat:

*** Sanni  Ketola

**   Saga Pajula

*     Alisa Lehtelä

Raati: Petri Wallgrén ja Ville Mattila

 

Forssa-ottelun tähtipelaajat:

*** Taimi Raivio

**    Sanni Ketola

*      Saga Pajula

Raati: Tomi Lehtelä ja Pekka Huhtala

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?