Nuorisovaltuusto järjestyi

Nuorisovaltuusto piti uudella kokoonpanolla koulutusleirin Vahderpään vapaa-aikakeskuksessa 20.-21.1. Kuvassa edessä kouluttajana käynyt Jesse Kosonen Tampereelta. Osallistujat vasemmalta; Mette Paloniemi, Oona-Peppi Kerola, Inari Heinonen, Valtteri Kinaret. Matias Pessi (takana), Henri Pitkänen, Hanna Välimäki, kylttiä pitävät Jonna Lehto ja Wannipha Khanittharam, Niko Tammelin, Tuomas Ylinen, Juuso Rönkkö, Johanna Koskinen, Eero Haapanen (takana), Kiia Mansikkaviita ja Minttu Saarinen. Kuvan otti jäsen Minna Rautanen.

Vuoden ensimmäisessä Kangasalan nuorisovaltuuston kokouksessa 17.1. valittiin uudet edustajat vastuutehtäviin. Heikki Kolun jäätyä pois nuorisovaltuustosta uudeksi puheenjohtajaksi äänestettiin Eemeli Saarela. Tämä on Saarelan toinen kausi nuorisovaltuustossa. Kokouksessa valittiin yksimielisesti varapuheenjohtajaksi Jonna Lehto. Sihteeri Inari Heinonen ja rahastonhoitaja Niko Tammelin jatkavat tehtävissään tälläkin kaudella. Viestintävastaavana alkavalla kaudella toimii Hanna Välimäki. Opetus- ja kasvatuslautakunnan edustajaksi äänestettiin Valtteri Kinaret ja kulttuuri-ja vapaa-aikalautakunnan edustajaksi Minttu Saarinen. Saarinen toimii myös ehkäisevänpäihdetyöryhmän edustajana. Nuorisovaltuustolla on myös kaksi kokousedustajaa kunnanvaltuustossa, tehtävään valikoituivat Kiia Mansikkaviita ja Tuomas Ylinen. Kangasalan nuorisovaltuuston edustajana Nuva Ry:ssä toimii tänä vuonna Lauri Liuko.

Ennen kokouksen alkua Mikko Tahlo kävi pitämässä esittelyn 4H-toiminnasta. Kokouksessa muodostettiin työryhmiä tehtävien jakamiseksi, esimerkiksi kaavoitus-, viestintä- ja tapahtumatyöryhmät. Jokainen edustaja toimii jossain työryhmässä. Yhtenä huomioitavana asiana kokouksessa nousi koulumatkojen bussiliikenteen ongelmat. Kokous oli pitkäkestoinen ja kahvi maistui. Siitä huolimatta kaikki jaksoivat hyvin. Helmikuun kokous järjestetään valtuustosalissa 14.2. kello 17.

Hanna Välimäki, viestintävastaava

 

 

Tulevaa toimintaa:

  • 7.2. Kuuleeko kunta? Lasten kyselytunti, valtuustosali
  • 18.-19.2. MOVES -tanssikilpailu Pitkäjärven koululla, Kioskin järjestäminen
  • Viikoilla 11/12 vaalipaneelin järjestäminen
  • 17.-19.3. Nuva ry:n ABC-koulutus, Hamina
  • Viikko 16 SAP´17 Sullon Asiaa Päättäjille
  • 8.4. Pirkanmaan nuorisofoorumin tapaaminen
  • 8.4. Kulttuuritori, Kangasala

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?