Luvassa ystävätoimintaa, retki ja konsertti

Suomen Punaisen Ristin Pälkäneen osaston hallitus piti vuoden ensimmäisen kokouksen tiistaina 17.1. Hallitus päätti kokouksessaan monista tulevista tapahtumista. Punaisen Ristin viikolla toukokuussa Pälkäneen osasto järjestää 9.5. kaikille avoimen retken SPR:n logistiikkakeskukseen Kalkkuun, jossa pääsee tutustumaan keskuksen toimintaan.

Ystävätoiminta kutsuu mukaan uusia vapaaehtoisia. Pälkäneläiset lapsiperheet ja ikäihmiset kaipaavat ystäviä arkeensa. Vahvistaakseen osaston ystävätoimintaa järjestetään uusille ystäville kurssi syksyllä. Satavuotiasta Suomea juhlistetaan puolestaan Nälkäpäiväkonsertilla sunnuntaina 17.9.

– Päivämäärät kannattaa laittaa kalenteriin ylös jo nyt. Tapahtumista tiedotetaan vielä myöhemmin Sydän-Hämeen Lehdessä, Pälkäneen osaston uusi sihteeri Hanna Åby lupaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?