Keskustelua lasten ja nuorten hyvinvoinnista

Pälkäneen Nuijalla pidetään maanantaina 6. helmikuuta kello 16.30 keskustelu- ja kuulemistilaisuus, joka liittyy valmisteilla olevaan lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelmaan vuosille 2017–2020. Suunnitelmaa valmistelee järjestöjen sekä kunnan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden edustajista koostuva ryhmä. Tavoitteena on saada suunnitelma valmiiksi vielä tällä valtuustokaudella.

Työryhmä on toteuttanut eri tahoille suunnattuja kyselyjä, joilla on kartoitettu niitä asioita, jotka tukisivat lasten ja nuorten hyvinvointia Pälkäneellä. Nuijalla järjestettävä tilaisuus antaa puheenvuoron kuntalaisille ja näin aidon vaikuttamismahdollisuuden suunnitelman toteuttamiseen.

Tätä ennen eli kello 15 alkaen on samassa paikassa keskustelutilaisuus lasten ja nuorten ruokailusta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?