Uotilan leipomo

Uotilan leipomo toiminut on vuosikymmentä monta,

leipien viljan kasvattaa aito kotimainen sonta.

Perheyritys sukupolvesta toiseen haluaa jatkaa

leipomoyrittäjän mielenkiintoista matkaa.

 

Tämä tieto on leipomon perustajilta saatua,

asiakas arvostaa hintaa enemmän laatua.

Leivissä ei käytetä yhtään lisäainetta,

mikä antaa leipomolle hyvää mainetta.

 

Syksyllä kotimaiset rukiit on puitu,

ruisleivässä mukana on suolen toiminnalle tärkeä kuitu.

Ruisleivän maulle merkitys on suuri,

että on oikeanlainen taikinajuuri.

 

Reikäleipä on puhdasta ruista,

muut leivät ovat myös viljoista muista.

Uotilan leipurit ei koskaan laadussa fuskaa,

pakettiautot leivät ympäri Etelä-Suomea kuskaa.

 

Leipomon vieressä kulkee Tampere–Lahti-valtatie,

mikä pakettiautot suuriin kaupunkeihin nopeasti vie.

Valtatien aamun kulkijat hyvät tuoksut haistaa,

kun leipomon uunit rukiisia leipiä paistaa.

 

Leipomolle tärkeää on ammattitaitoinen henkilökunta,

yrittäjäystävällinen on myös Pälkäneen kunta.

Pian leipomoyrittäjälle tärkeät nettiyhteydet ajatuksen nopeudella pelaa,

seudulla vedetään jo valokuidun kaapelikelaa.

 

Kantokyläntielle kunta on laittanut myös katuvalot,

mistä nauttii kaikki Harhalan talot.

Leipomon tärkein tuote on perunalimppu,

60-vuotis merkkipäivänä toimitusjohtaja Harri Uotilalle annettiin kukkakimppu.

 

Toimitusjohtajan tarjoamilla kakkukahveilla kävi paljon väkeä,

useimmat kurvasivat Onkkaalantieltä oikealle alas Kantokyläntien mäkeä.

Kakkukahveilla oli kiva tarinoida,

olisi voinut myös harmonikka soida.

Jukka Ollikkala

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?