Käsillätekijäin ystävänpäivä: Sunnuntaina yhteiskoululla voi taas ostaa, myydä ja vaihtaa työtarpeita

Löytöretki käsityömaailmaan

Käsillätekijäin ystävänpäivässä riittää katseltavaa, vaikka poikkeaisi vain päiväkahville. Näprääjille on tarjolla tarvikkeiden lisäksi monenmoisia ideoita.

Valkeakoski-opiston ja Kukkian Kädentaitajien yhteistä käsityötapahtumaa, Käsillätekijäin ystävänpäivää vietetään ensi sunnuntaina 5. helmikuuta kello 12–16 Pälkäneen yhteiskoulun ruokalassa. Paikalla palvelee Kukkian Kädentaitajien kahvio kotileivonnaisineen.

Käsityön minimessut kuuluvat Pälkäneellä jo kevättalven perinteisiin, sillä ne järjestetään nyt seitsemännen kerran. Paikalliset käsityöläiset myyvät sekä valmiita tuotteita että käsityötarvikkeita moniin erilaisiin tarpeisiin.

Kevään erikoisuuksina Ystävänpäivän valikoimasta löytyy esimerkiksi lasihelmiä, koruja, korutarvikkeita, retrokankaita, kahvipussitöitä, mattoja ja kirjoneulesukkia.

Yhteiskoulun ala-aulassa sijaitsevaan vaihtopöytään voi tuoda käyttämättömiä lankoja, kankaita ja kangaspaloja, työvälineitä, mallilehtiä, harrastekirjoja tai esimerkiksi verhoilun, puutyön ja muiden tekniikoiden tarveaineita – mitä vain käsityöhön liittyvää, mistä itse haluaa luopua, mutta mistä joku toinen voi ilahtua.

Mukaan ehtii vielä ilmoittautua. Maksuttomia myyntipöytiä voi varata Valkeakoski-opiston tekstiilityön opettaja Ritva Forsvikilta (040 335 7066).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?