Keikkaillat: Lauri Tähkä veti Huipun taas täyteen

Tähkän suosio kestää Sappeessa

Lauri Tähkä veti jälleen Huipun täyteen. Kuva Susanna Almén.

Suosionsa huipulla ollut Lauri Tähkä & Elonkerjuu houkutteli vajaat kymmenen vuotta sitten Sappeen Huippuun ennätysyleisön. Tuhat kuulijaa kahteen kerrokseen vetävä esiintymisareena oli lauantaina jälleen täynnä, kun Vain elämää -televisiosarjasta uutta nostetta uralleen saanut artisti palasi Sappeeseen.

Tähkä on löytänyt televisiosarjan ansiosta aivan uutta kuulijakuntaa. Miehen hittejä hoilasivat yhteen ääneen Elokerjuu -ajoista alkaen mukana olleet ikifanit sekä nuoremmat musiikin ystävät.

Monenikäisiä kuulijoita kiinnostavia artisteja ei ole liikkeellä kovin paljoa, ja siksi Sappee on harventanut bändi-iltoja takavuosista. Seuraava huippuilta on luvassa reilun viikon päästä, kun Tuure Kilpeläinen saapuu Kaihon Karavaaninsa kanssa Sappeeseen.

– Kilpeläinen tuntuu kiinnostavan ja lippuja on mennyt paljon etukäteen, Sappeen rinneravintoloita johtava Juha Silvan sanoo.

 

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani saapuu Sappeeseen 11. helmikuuta.

Sappeen kevään keikat

11.2. Tuure Kilpeläinen Juuri uuden levyn julkaissut Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani kurvaa keikalle Sappeeseen. Radiosta tuttuja kappaleita kuten Eloon, Valon Pisaroita ja Aarresaari rallatellaan varmaankin myös Huipussa.

11.3. Evelina Evelina saapuu ensimmäistä kertaa Huippuun. Lokakuussa julkaistu ensialbumi teki suomalaista historiaa, sillä se myi platinaa jo ennen ilmestymistään. Levyn hittejä ovat muun muassa Vuoristorataa, Rakkaudesta lajiin ja Honey.

25.3. Stig Roy Orbison, Niks ja Naks sekä Viheltelen -biiseistään tuttu Stig Huipussa.

1.4. Vicky Rosti Iki-ihana Virve ”Vicky” Rosti rokkaa kun Sata Salamaa. Luvassa Charlie Brownin ja Menolippun kaltaisia Finnhits-helmiä.

15.4. Aarne Tenkanen Gösta Sundqvistin radio-ohjelmista keikkalavoille loikannut ratikkakuskin karheat iskelmät kertovat Hemaisevan seksikkäistä pörröpäistä. Tenkanen esiintyy Huipussa laskettelukauden päätösviikonloppuna.

10.6. Jannika B Kolme albumia julkaisseen Jannika B:n oikea nimi olisi nykyisin Jannika W, sillä hän on naimisissa Toni Wirtasen kanssa. Sappeen keikka on ikärajaton.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?