Dream Park -tapahtuma: Aktiivilaskettelijat päästävät luovuuden valloilleen

Iso-Street pistetään uuteen uskoon kauden päätteeksi

Viimevuotisen Snow Parkin tuunauskilpailun voittaneen Redline Filmsin porukkaa ja ”Big Momma”. Kuvaan ehtivät Henri Haikka, Janne Koskinen, Joonas Eloranta, Eero Haukkala ja Petja Sereda.

Sappeen Snow Park saa uuden ilmeen kauden päätteeksi huhtikuussa. Päätösviikonloppuna 14 – 15.4. Iso-Street muovautuu aktiivilaskettelijoiden käsittelyssä uudelleen. Hans Kestilällä ja Joel Lahdella on jo joitakin suunnitelmia, millaiseksi parkki tuolloin muodostuu.

– Teemme asioita uudella, hauskalla ja erilaisella tavalla. Tarkoitus on, että molempina päivinä radalla on tietyt teemat. Tiedossa on juttuja, jotka toimivat hyvin teemaviikonlopun ajan, mutta joita ei ole mahdollista ylläpitää koko kautta, tamperelaista Tatra Snowboarding -seuraa edustava lumilautailija Kestilä paljastaa.

Dream Park -tapahtuma on jatkoa Sappeen viime vuoden 12 Hours -kisalle, jossa voittajatiimi sai parkin muokkauksia varten rinnekoneet käytettäväkseen 12 tunnin ajaksi. Tuolloin tamperelainen lasketteluporukka suunnitteli rinteen keskivaiheille ison hyppyrin, Big Momman, paikkaan jossa on normaalisti vierekkäin kaksi hyppyriä. Uuteen hyppyriin käytännössä yhdistettiin nämä kaksi.

Myös Kestilän ja Lahden käytettävissä on rinnekone 12 tunnin ajan huhtikuista tapahtumaa varten.

– Minulla ja Joelilla on ollut jo pitkään toiveena, että pääsisimme järjestämään jotakin tällaista. Tänä keväänä siihen tarjoutui hyvä mahdollisuus. OIemme molemmat kuuluneet jo pidempään aktiiviharrastajien porukkaan, joka on ollut muutenkin mukana Sappeen rinteiden kehitystoiminnassa, Kestilä kertoo.

Joitakin suunnitelmia miehet aikovat tehdä jo ennakkoon, mutta lopulliset suunnitelmat hahmottuvat vasta juuri ennen H-hetkeä. Kaksikko lupaa kuitenkin luovia linjoja ja vaihtelua parkin normaaleihin reileihin ja presseihin.

– Rinteen muodot pitää tarkistaa vielä loppukeväästä. Tavoitteena on taata parkin kävijöille erilaista, erikoista ja kivaa laskettavaa kauden päätteeksi, Kestilä sanoo.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?