Eräjärvellä puhe ja musiikki pidetään erillään

Jarkko Salakari ja Niko Hildén julkaisivat Oskari Salaman ensilevyn Eräjärvellä, josta duon taival sai kolme vuotta sitten alkunsa.

Eräjärven Lounarissa ei lähdetä räp-villityksiin, vaan pidetään puhe ja musiikki visusti erossa toisistaan. Lauantaina toista kertaa järjestettävän stand-up & musiikki-illan alkajaisiksi väkeä naurattavat Tommi Ylimäinen, Petri Hankonen ja Arttu Järvinen. Puhetyöläisten jälkeen lavan valtaa Oskari Salama eli Jarkko Salakarin ja Niko Hildenin akustinen duo.

Oulusta saapuva Tommi Ylimäinen yhdistää suoraa puhetta, Meri-Lapin rajaseudun armotonta asennetta ja omaa terävää havainnointia. Ahkerasti keikkaileva Petri Hankonen pääsee isompien kaupunkisalien jälkeen testaamaan, miten jutut uppoavat maaseudulla. Akaan sympaattiseksi luonnehdittu nuorimies Arttu Järvinen sanoo omaavansa poliittisesti epäkorrektin ajattelutavan ja syyllistyvänsä ajoittain huonoon runotteluun.

Sahalahtelainen Jarkko Salakari ja eräjärveläinen Niko Hilden esittävät sanottavansa kitaroiden säestyksellä. Kaksikon kokoonpano Oskari Salama sai alkunsa reilut neljä vuotta sitten, kun Eräjärvelle buukattu bändi perui ja kaksikko hyppäsi pikahälytyksellä lavalle. Puolitoista vuotta sitten duo julkaisi ensilevynsä samassa paikassa.

Jarkko Salakarin ja Niko Hildenin duo Oskari Salama syntyi ja julkaisi ensilevynsä Eräjärvellä. Lauantaina kaksikkoa ”lämmittelee” kolme stand-up koomikkoa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?