Ehdokkuutta ja vaaleja miettiville

Kangasalan valtuustoryhmät järjestävät kuntavaaleista ja kuntavaaliehdokkuudesta kiinnostuneille henkilöille Leimautumisiltamat -nimisen tilaisuuden ystävänpäivän aattona, maanantaina 13. helmikuuta. Kello 17–19 pääkirjaston aulassa voi pullakahvien lomassa tutustua eri ryhmien vaaliohjelmiin sekä tavata kunnan päätöksenteossa mukana olevia henkilöitä ja ehdokkaita.

Koska kyseessä on niin sanottu valtuustomaanantai, pääsevät kiinnostuneet tutustumaan näppärästi myös nykyisen valtuuston kokoukseen kello 18. Asialistalla tuolloin on muun muassa kaupunki-nimen käyttöönotto Kangasalla.

Paikalle tilaisuuteen toivotaan uskaltautuvan uteliaiden ohessa etenkin niiden, jotka ovat kiinnostuneita yhteisten asioiden hoitamisesta ja mahdollisesti jopa ehdokkuudesta vaaleissa. Huhtikuussa käytävien kunnallisvaalien ehdokasasettelu päättyy helmikuun lopussa.

Valtuutetut ja valtuustoryhmät haluavat yhteisellä tilaisuudella herätellä ihmisiä vaaleihin ja madaltaa kynnystä niin äänestämiseen kuin kunnallispolitiikkaan lähtemiseenkin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>