Erikoissairaanhoidon tilaus metsään

Pirkanmaan sairaanhoitopiirille tehty palvelutilaus vuodelle 2016 ei Kangasalla osunut kohdilleen. Kunta sai sairaanhoitopiiriltä noin 1,28 miljoonan euron lisälaskun, josta suurimman maksuerän toivat ylitykset Sydänkeskuksen, akuuttipsykiatrian ja sairaanhoitopiirin ulkopuolisten ostojen saralla.

Vuodelle 2016 tehty tilaus oli Kangasalla reilun prosentin pienempi kuin toteuma vuodelta 2015. Viime vuonna Kangasalan sairaanhoitopiiriltä ostamien hoitopäivien, hoitojaksojen ja avohoitokäyntien määrä väheni edellisvuoteen verrattuna. Lähetteiden määrä kasvoi lähinnä Acutan voimakkaan lähetekasvun vuoksi.

Sosiaali- ja terveyslautakunta merkitsi lisälaskun tiedoksi viime kokouksessaan. Lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja valtuustolle hyväksyttäväksi 1,28 miljoonan euron ylitysoikeutta viime vuoden talousarvion erikoissairaanhoidon tilaukseen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>