Kasvonsa menettänyt mies Kangasalle

Hannu ”Puntti” Valtonen ja Eero”Safka” Pekkonen vierailevat Kangasala-talossa teatteriesityksellä Kasvonsa menettänyt mies. 23. helmikuuta Kangasalla nähtävä esitys perustuu Helsingin Sanomien toimittajan Kimmo Oksasen samannimiseen kirjaan, joka voitti Bonnier-palkinnon vuonna 2016.

Tositapahtumiin pohjautuva tarina kertoo siitä, miten Oksanen kasvojen iho ja kudokset tuhoutuivat herpesviruksen ja bakteerin hyökkäyksessä. Sairauden jälkeen maailma alkoi näyttäytyä kovin ulkonäkökeskeiseltä ja pinnalliselta, mutta bluesissa on myös ripaus toivoa.

Musiikintäyteisen esityksen on ohjannut Kari Paukkunen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>