Minipojat ottivat avausvoittonsa

Koko kauden peliään parantaneet Pälkäneen 11–12-vuotiaat koripallopojat ottivat sunnuntaina kauden avausvoittonsa minipoikien kakkosdivisioonassa.

Syyskauden voitoitta tahkonnut Luja-Lukko pelaa kevään alemmassa jatkosarjassa, jonka toista turnausta isännöi KU-68 Suoramalla. Isäntäjoukkue Kangasala ei löytänyt lääkettä Luja-Lukon nopeisiin hyökkäyksiin lähtöihin, vaan vieraat pääsivät tekemään helppoja koreja ja kasvattamaan eroa tasaisesti. Lopulta hyvin harjoitelleiden pälkäneläisten voitto kirjattiin lukemin 61–15.

Toisessa ottelussa vastaan tuli puhtaan pelin joukkue Kaarinasta. Ensimmäisen ottelun voitto näkyi selkeänä itseluottamuspiikkinä ja pojat taistelivat hienosti taitavaa vastustajaa vastaan. Puoliajalla Ura johti  yhdeksällä pisteellä.

Puoliajan jälkeen Kaarina repäisi johdon parhaimmillaan jo 17 pisteeseen, mutta valmentaja Nuutti Normala tsemppasi poikia puolustuksessa ja kori korilta Luja-Lukko kavensi eroa. Pälkäne ehti nousta jo kuuden pisteen päähän, mutta aika loppui kesken ja Kaarina voitti ottelun 52–46.

Seuraavan kerran Luja-Lukko pelaa 11.3. Pikkolassa, jolloin vastaan tulevat BC Nokia ja RaPy.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>