Sata lasissa

10.-12.2. oli Kostian Kahlaajien talvileiri. Leirin nimi oli Sata lasissa, joka liittyi Suomi sata vuotta-juhlavuoteen. Leiriläisiä oli lähes 70. Leirillä perehdyttiin eri vuosikymmenien ruokakulttuureihin. Vanhemmat seikkailijat (Hopeaketut) ja kaikki tarpojat nukkuivat ensimmäisen yön kamiinateltassa ja toisen yön sisällä vanhalla Laitikkalan koululla, joka on nykyään Hämeen Partiopiirin koulutuskeskus.

Lauantaina oli pilkkiretki ja illalla kävimme uimassa Lautsiassa. Sunnuntaina meillä oli leikkimieliset talviolympialaiset. Kun talviolympialaiset loppuivat, keräsimme tavaramme kokoon ja lähdimme kotiin.

Teksti ja kuvat ovat seikkailija-ikäluokan Hopeakettujen käsialaa

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?