Epärehellisyyttä liikenteessä

Sunnuntai-iltana poliisipartio pysäytti Vääränkalliontiellä Kangasalan Suoramalla henkilöauton, jonka parikymppinen naiskuski antoi positiivisen huumepikatestituloksen ja toimitettiin edelleen verikokeeseen. Autossa oli kyydissä kaksi noin 30-vuotiasta miestä, joista toinen antoi poliisille aluksi väärät henkilötiedot. Oikea henkilöllisyys kuitenkin selvisi, ja useilla etsintäkuulutuksilla kaipailtu mies otettiin kiinni.

Holvastintiellä Kangasalan Nattarissa puolestaan varastettiin pizzerian omistuksessa oleva auto perjantaina ja lauantain välisenä yönä. Ravintolan pihasta vietiin varttia vaille neljä aamuyöstä punainen Toyota Yaris, jonka rekisterinumero on UAY-954.  Poliisin mukaan autolla liikkeelle lähtenyt nainen oli ajanut Vatialantietä Lahdentien suuntaan, ja autosta on havainto myös Kaarina Maununtyttärentieltä Ranta-Koiviston kohdalta. Autoa ja kuljettajaa ei etsinnöistä huolimatta tavoitettu.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>