Kiitokset Eläkeliiton Sydänhämeen yhdistykselle!

Kiitos yhdistykselle ja erityisesti Erkki Eki Kolulle hienosta Lahti MM-kisamatkasta. Matkalla oli osallistujia eri puolilta Pälkänettä, ja se oli jälleen hyvä osoitus yhdistyksen toimintatavasta, joka yhdistää koko kuntaa yhteistyöllä ja yhteisellä tekemisellä.

Lahden MM-hiihtojen huikeasta tunnelmasta pääsi paikan päällä todella nauttimaan. Huutokaarre oli hieno paikka kannustaa Suomi mitaleille. Väliajalla kisakylä tarjosi runsaasti erilaista ohjelmaa sekä syömis- ja herkuttelumahdollisuuksia. Erityisesti norjalaisten kaikkia kannustava hyvä tunnelma piristi entisestään ilmapiiriä. Niinpä kun norjalaisryhmä pyysi saada ostaa toisen Suomen lipuistamme, annoimme sen heille mielellämme ja porukka jatkoi Suomen kannustamista riemuissaan. Myös lapset oli otettu hienosti huomioon. Rölli-kylässä natiaiset pääsivät muun muassa hyppäämään mäkeä minimäessä.

Suurmäen hyppykilpailu oli erittäin hyvin järjestetty. Aikataulu piti hienosti, ja vauhdikas vetäjä piti musiikin lomassa huolen siitä, ettei katsojan tarvinnut olla osattomana. Jokaisella pienellä tauolla hän sai katsojat milloin tanssimaan, hyppäämään tai laulamaan. Näin katsoja koki itsekin olevansa osallisena tapahtumaan.

Valtavasta ihmismäärästä ja ajoittaisesta jonottelusta huolimatta ihmiset olivat hyväntuulisia ja joustavia. Kisan jälkeen suuri ihmisjoukko lähti purkautumaan kohti linja-autoja. Sekin sujui loistavasti ja iloisesti: koko porukka marssi tasatahtia norjalaisten rumpu-torviorkesterin säestämänä!

Pena ja Eliisa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>