Teemu Keskisarja vierailee Sahalahdella

Filosofian tohtori Teemu Keskisarja toimii Suomen ja Pohjoismaiden historian dosenttina Helsingin yliopistossa. Keskisarja on Suomen tunnetuimpia ja luetuimpia historioitsijoita, ja hänen kirjallinen tuotantonsa on laaja ja monipuolinen. Tutkimusten ja kirjojen teemoina ovat olleet muun muassa rikollisuus, taloushistoria ja sotahistoria.

Teemu Keskisarja vierailee Sahalahden kirjastossa talvisodan päättymispäivänä maanantaina 13.3. kello 18. Luvassa on ajatuksia ja keskustelua muun muassa juuri talvisodasta, Tolvajärvestä, Mannerheimista ja historian kirjoittamisesta yleensä. Keskisarjan tuorein julkaistu teos on Hulttio – Mannerheimin painava nuoruus.

Kirjastoillan järjestävät Sahalahden kirjanystävät, Sahalahti-Seura ja kirjasto.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?