Maa kutsui onnistuneesti

Jos eivät tällä kertaa jäällä, niin ainakin hienossa kelissä ja kelpo radalla saivat ajella tämänvuotisen ratakisan osallistujat Rautajärvellä. Helevetin Tunareiden jäärataspeedway oli toisena talvena peräkkäin maarata-ajo, mutta se ei tapahtuman vetovoimaa himmentänyt. Ei ainoastaan yleisöön vaan myös itse kisaan lähti paikallisten sankareiden ja sankarittarien lisäksi paljon vähän kauempaakin tulleita innokkaita.

Vakio-luokkaan osallistui peräti 24 ajajaa ja Viri-luokkaankin 15 kuskia. Lasten sarjassakin kaasutteli viisi nuorta hurjapäätä.

Rautajärven mopokerhon Jani Ryttyläisen mukaan Tunarit pyrkii kehittämään mopokerhon sisäisestä leikkimielisestä kisasta jalostunutta tapahtumaa edelleen jatkossakin. Sitä helpottaisi, jos tapahtumalle löytyisi nykyistä enemmän yhteistyökumppaneita. Nyt Tunareiden apuna hääri Aitoon ja Ylöjärven talkoolaisten lisäksi muun muassa Rautajärven kyläyhdistys  ja Viinikka MCC.

Lapset: 1) Sampo Peltomäki, Ruovesi, 2) Eetu Rantanen, Luopioinen,  3) Aku Rantanen, Luopioinen.

Vakio:  1) Kalle Aaltonen, Hauho, 2) Samuli Heikkilä, Urjala, 3) Tero Toorikka, Urjala.

Viri: 1) Jari Mäkinen, Tampere, 2) Jani Luukkonen, Rautajärvi, 3)Kosti Siltanen, Eräjärvi.

Naiset: 1) Jenna Järvinen, Rautajärvi, 2) Eija Uusitalo, Rautajärvi.

Minicrossit: 1) Leevi Härkälä, Luopioinen, 2) Sampo Peltomäki, Ruovesi

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>