Poliisi tutkii tulipaloja Kangasalla

Viime yönä palaneen tyhjillään olleen omakotitalon epäillään tulleen tahallaan sytytetyksi Kangasalan Suoramalla. Suoramalla on lisäksi viime aikoina sytytetty tai yritetty sytyttää tuleen useita ajoneuvoja. Tapauksia on kirjattu Paatsamankujalta yöllä 7.3., Kuussalontien varressa ja Isolukontiellä parkkipaikalla sunnuntaina 12.3. ennen aamukolmea sekä Kuussalontiellä ja Harjunsalontiellä maanantaina 13.3. noin neljältä aamuyöllä.

Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja sähköpostitse pirkanmaa@poliisi.fi tai numeroon 0295445475, johon voi jättää myös vastaajaviestin.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>