Suomi elokuvissa Sahalahdella

Sahalahden kirjastossa nähdään kuusi elokuvaa – kolme nyt maaliskuussa ja kolme syksyllä. Elokuvat tarjoavat näkökulmia satavuotiaaseen itsenäiseen Suomeen ja sen historiaan.

Maaliskuun elokuvat, jotka esitetään keskiviikkoisin kello 18.30 15. maaliskuuta alkaen alkaen ovat 1918 – mies ja hänen omatuntonsa, Niskavuoren naiset ja Evakko. Ajankuvat ovat siis itsenäisyytemme alkutaipaleelta, 1930-luvulta ja sota-ajalta. Elokuvia taustoittamaan on lupautunut alan entusiasti ja asiantuntija Raimo Silius. Kirjaston, Sahalahti-Seuran ja Sahalahden kirjanystävien järjestämiin elokuvailtoihin on vapaa pääsy.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>