Nettisivut korvaavat ilmoitustaulun

Kunnan ilmoitukset julkaistaan jatkossa netissä, eikä kunnantalon ilmoitustaululla. Muutoksesta käytiin valtuustossa pitkä ja polveileva keskustelu, koska kuntalaissa ja esittelytekstissä sanotaan, että netin lisäksi voidaan tarpeen vaatiessa ilmoittaa muualla.

Valtuutetut tulkitsivat tekstiä niin, ettei ilmoituksia julkaistaisi entiseen tapaan paikallislehdessä. Palavien puolustuspuheenvuorojen jälkeen meinattiin jo äänestää siitä, noudatetaanko Pälkäneellä kuntalakia.

Päättäjät vaativat ”tarpeen vaatiessa” -mainintaa pois, sillä kunnan ilmoitusten pitää olla aina lehdessä, koska kaikki eivät käytä nettiä. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Eero Laesterä rahoitteli, ettei kunta ole muuttamassa lehti-ilmoituskäytäntöä, vaan siirtymässä ilmoitustaulusta nettiin.

Yksi syy muutokseen on taannoin peruuntunut valtuuston kokous. Kokousta jouduttiin siirtämään, kun lain mukaista kutsua ei muistettu laittaa ajoissa kunnantalon ilmoitustaululle.

Kunnan ilmoitukset löytyvät netistä.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>